2024.04.26. - Ervin

Bódi Sylvitõl félnek a pasik!

Bódi Sylvitõl félnek a pasik!
Bódi Sylvitõl félnek a pasik, egyébként nagyon várja az igazit, de egyre biztosabb abban, hogy külföldön talál rá a szerelem.

A Csak csajok mûsorait valószínûleg a szokásosnál jóval több férfi nézi majd, de persze nem azért, mert úgy érzik, hogy ezentúl nekik is fel kel venniük a harcot a narancsbõrrel, vagy mert párkapcsolati tanácsokat szeretnének hallani.

A nézettséget természetesen egy bombázó jelenléte dobja meg erõteljesen, ugyanis ezen a héten Bódi Sylvi szegezi a férfitekinteteket a tévé képernyõje elé.
Tagadhatatlanul nagy hatást gyakorol a férfinemre, az elmúlt években mégsem találta meg tartósan a boldogságot. Amióta véget ért évekig tartó kapcsolata Kedves Ferenccel, csak kisebb fellángolások voltak az életében. Sylvi persze továbbra is keresi az Igazit, bár egyre biztosabb abban, hogy nem egy magyar úr lesz az, aki megdobogtatja a szívét.

- A déliesebb típust kedvelem, de ennél sokkal fontosabb, hogy jó humorú, vagány, intelligens, férfias legyen a leendõ párom. Szeretnék szerelmes lenni, de csak azért nem akarok kapcsolatot, hogy legyen valakim. Nagyon kicsi az esély arra, hogy magyar férfi oldalán horgonyzok le, ennek oka pedig az, hogy félnek tõlem, és elriasztja õket az ismertségem – mesélte Sylvi korábban a Fókuszban.

A 28 éves szépség egyszer már vezetett mûsort a Csak csajokban, akkor a legjobban az ezoterikus témákat várta. Korábban sokat meditált, jógázott, és egyszer a saját auráját is látta. Rengeteg sportot kipróbált már, a hastánctól a snowboardig.

Ez a szenvedélye a mai napig megmaradt, pedig annyi dolga van, hogy nagyon precízen meg kell terveznie a napirendjét, hogy minden beleférjen. Szerencsére a Csak csajok még belefért, így a héten öt napig gyönyörködhetünk a szépséges modellben.