2024.04.25. - Márk

Joan Collins a szexnek köszönheti remek formáját!

Joan Collins a szexnek köszönheti remek formáját!
76 éves Joan Collins angol színésznõ, aki a szexnek köszönheti remek formáját.

Korábban két jelentõs bejelentést tett: nem fekszik plasztikai sebész kése alá és nem megy férjhez többé.

Ez utóbbi fogadalmát 1987-ben, negyedik válása után tette, ám nem tartotta meg, mert 2002-ben ötödjére is bekötötték a fejét. Úgy tûnik, megérte, hogy nem állta a szavát, mert immár hét éve vannak együtt, s ilyen sokáig csak a harmadik férjével bírta.
Még meglepõbb hosszantartó boldogságuk, ha tudjuk, Joan férje harminckét évvel fiatalabb nála, így nem jósoltak nagy jövõt házasságuknak.

Azt nem tudni, hogy a szépészeti mûtétek terén tett ígéretét betartotta-e, de õ váltig állítja, hogy soha semmit nem igazítottak a testén. Ha így van, remek adottságokkal áldotta meg a természet, mert még manapság is igen dekoratív, fénykorában pedig igazi szexbomba volt. Errõl filmek tucatjaiban gyõzõdhetünk meg, leghíresebb szerepét a Dinasztia címû filmsorozatban alakította - ennek köszönhette, hogy megkapta a legjobb sorozatszínésznek járó Arany Glóbusz-díjat is.

Bár lehet, hogy a sebészi beavatkozásra nem tart igényt, a külseje nagyon is foglalkoztatja. Szobája tele van kozmetikumokkal, nagyon tudatosan étkezik, sokat alszik, és ha teheti, nem használja a liftet, inkább lépcsõzik, de saját bevallása szerint leginkább a szex tartja karban.

Öt házasságán kívül is nagykanállal ette a férfiakat - viszonya volt a legendás színész James Deannel és Warren Beattyvel is. Ennek ellenére botrányai nem nagyon voltak, így pár éve jó szívvel tüntethette ki a királynõ a Brit Birodalom Rendjével.