2024.04.19. - Emma

Feke Pál is nyakába veszi az országot!

Feke Pál is nyakába veszi az országot!
Feke Pál is nyakába veszi az országot. Csakúgy, mint a zenészek, elõadók többségének, Palinak is mozgalmas nyara ígérkezik, hiszen az énekes folyamatosan ingázik különbözõ fellépései között.

Feke Pali megerõsítést nyert. Ahogy õ fogalmazott: "Úristen, érdemes csinálni az egészet!"

Az énekest ebben a hitben, az MTV Csináljuk a fesztivált! címû mûsora erõsítette meg még inkább, ahol az általa elõadott Honfoglalás - Kell még egy szó címû számmal megnyerte a döntõt.
"Ez a mûsor számomra egy teljesen új területet jelentett, elszakadva a színháztól és a zenés daraboktól. Mindig jó dalokat énekeltem eddig, s most is - amikor a régi és új filmslágerek hangulatában teltek az esték - ez a szám volt a kedvencem.

Nagy lehetõségnek tekintem, hiszen egy másik oldalamat is megmutathattam és nagyon boldog vagyok, hogy így szavazott a közönség" - mesélte Feke Pál, aki mostanság valóban megmutathatja önmagát, hiszen nemrég jelent meg Új világ vár! címû lemeze, amelynek dalaival járja az országot.

"Rengeteg fellépésem és koncertem van az ország különbözõ pontjain. Ilyenkor beülök az autóba és egyik helyszínrõl a másikra utazok. De elkezdjük már próbálni a Madách Színház Spamalot címû darabját is, amelyben Sir Galahad lovag szerepét játszom, valamint az István, a király címû elõadásunkkal is utazunk Kecskemétre, Szegedre, Pécsre.

Tehát egész nyáron utazom, sok munkával, sok fellépéssel telnek majd a napjaim, de azért remélem, hogy augusztus végén pihenni is tudok majd, mert muszáj feltöltõdni egy kicsit. Persze természetesen a munkám is feltöltõdés, amikor megnyertem a Csináljuk a fesztivált, azt éreztem: Úristen, érdemes csinálni az egészet, mert megéri!"