2024.04.25. - Márk

Kapocs Zsóka nem mer egyedül lakni!

Kapocs Zsóka nem mer egyedül lakni!
A színésznõ nem a legjobb idõszakát éli az életének, hiszen nem is olyan régen szakított Kamarás Ivánnal, és már kétszer is kirabolták.

Úgy érzi, hogy valaki folyamatosan figyeli, már nem mer egyedül lakni sem!

Kapocs Zsókát az utóbbi idõben már kétszer is kirabolták, ezért arra a következtetésre jutott a színésznõ, hogy valaki minden bizonnyal figyeli a lakását, mert mindkét alkalommal nem tartózkodott otthon, s véletlenül pont akkor nem zárta be az ajtót.

Viszont a betörõ csak Zsóka pénztárcáját, és két bankkártyáját tulajdonította el, a lakás semmilyen más kárt nem szenvedett el.

A sztár feljelentést tett a rendõrségen, de azóta rettegésben éli az életét. Úgy érzi, hogy figyelik, ráadásul észrevett apróbb jeleket is. Többször is elõfordult, hogy talált cigarettacsikkeket, és papírfecniket a háza elõtt. Úgy gondolja, ezzel üzennek egymásnak a betörõk, hogy tiszta-e a levegõ.

Az csak tetõzi a helyzetet, hogy az egykori szépségkirálynõ jelenleg egyedül lakik, mert szakított szerelmével, Kamarás Ivánnal.

Régóta hallani olyan pletykákat, hogy valami nincsen rendben a színészpáros között, sokáig próbálták megmenteni a kapcsolatukat, de most úgy tûnik véglegesen elváltak útjaik. Errõl egyikõjük sem számolt be, csak találgatni lehet, de többen is tudni vélik, hogy Kamarás Iván már elköltözött egykori szerelmétõl.

Egy közeli barát szerint, Zsóka részérõl múlt el a szerelem, s ez vetett végett a szép kapcsolatnak.