2024.03.29. - Auguszta

Mel Gibson nyolcszoros apuka lesz!

Mel Gibson nyolcszoros apuka lesz!
Mel Gibson megerõsítette, hogy útban van nyolcadik gyermeke: a 28 évi házasság után válófélben lévõ hollywoodi színész-rendezõ "Octo-Melnek" nevezte magát Jay Leno tévémûsorában az amerikai nyolcas ikrek anyjára utalva.

Gibson beszélgetett a mûsorvezetõvel, aki kertelés nélkül rákérdezett az 53 éves színész magánéletével kapcsolatos pletykákra.

Gibson elmondta, hogy házassága három éve ért véget, azóta él külön feleségétõl, Robyntól. Szerencsétlen és szomorú dolognak nevezte a történteket.

"Magam is vágtam a fát a házasságom alatt. Hibás vagyok" - ismerte el, de megjegyezte, hogy továbbra is baráti viszonyban van Robynnal, és együtt gondoskodnak hét gyermekükrõl.

Leno faggatózására közölte, hogy barátnõje, Oksana Grigorieva ukrán zeneszerzõ-énekesnõ, akit lemezcége révén ismert meg tavaly, hamarosan betölti a negyvenet, és valóban gyermeket vár tõle.

Grigorievának már van egy 12 éves fia az egykori Bond-sztártól, Timothy Daltontól, akivel korábbi hírek szerint évekkel ezelõtt szakított.

A farmert fehér inget és sötét zakót viselõ Gibson jókedvûen és habozás nélkül riposztozott Leno minden kérdésére. Az újabb házasság firtatásra is megfelelt: "Megtennéd kétszer?"