2024.04.19. - Emma

Sebestyén Balázs apa lesz!

Sebestyén Balázs apa lesz!
Derült égbõl villámcsapásként érkezett a hír, hiszen az RTL Klub és a Danubius Rádió mûsorvezetõje eddig még sohasem beszélt arról, hogy családalapítást tervez.

Erre tessék, tegnap maga a mûsorvezetõ jelentette be élõ adásban, saját mûsorában, a Pirítósban az örömhírt.

Roppant boldog voltam, amikor megtudtam a nagy hírt. Benne volt mindez a pakliban, hiszen szerettünk volna már gyereket, csak nem vertük nagydobra.

Úgy gondoltuk, minden esélyt megadunk neki, majd õ eldönti, mikor érkezik – mesélte Balázs, aki egyelõre nem tudja, hogy milyen nemû a csöppség, azt azonban elárulta lapunknak: õ is és Viki is jobban örülnének, ha kisfiú érkezne, bár a legfontosabb, hogy egészséges legyen a baba.

Mielõtt azonban megszületne a trónörökös, még egy másik nagy eseményen is túl kell esniük.

Szeretnénk öszszeházasodni, mielõtt megszületik a gyermekünk. Tudom, hogy Vikinek ez nagyon fontos, és ezért nekem is az – árulta el Balázs, aki egy korábbi nyilatkozata szerint külföldön mondja majd ki a boldogító igent, hogy ne kelljen mindenhol hívatlan vendégekbe ütköznie.

A sztár mûsorvezetõ egyébként jelen szeretne lenni gyermeke születésénél, mint ahogy már a vizsgálatokra is elkíséri párját.

– Az egy elmondhatatlan pillanat, amikor meghallod a kicsi szívhangját – áradozott.

– Én egyébként az a férfi vagyok, aki szeretné elvágni a köldökzsinórt, de úgyis Viki dönti majd el, hogy szeretné-e a segítségemet a szülõszobán. Ha szeretné, ott leszek mellette.