2024.04.23. - Béla

Kóka János ismét megnõsül!

Kóka János ismét megnõsül!
Kóka János ismét férj lesz. A liberális politikus a közelmúltban kérte meg barátnõje kezét. A frigyre még idén sor kerülhet. De vajon hol és mikor és fõként: mennyibõl?

Kóka János 2005-ben vált el elsõ feleségétõl. A válás után azonban nem sokáig élvezte a playboy életet, mert egy éven belül megismerkedett egy nála sokkal fiatalabb hölggyel.

Kóka még gazdasági miniszter korában kezdett el udvarolni egyik beosztottjának, Szandrocha Kamillának, aki akkor a befektetési kapcsolatok osztályán dolgozott.
Kóka eleinte – saját bevallása szerint – félénken közeledett a lányhoz, de késõbb – látva a biztató visszajelzéseket – már magabiztosabb lett, így viszonylag hamar összejött a nála nyolc évvel fiatalabb Kamillával.

A fõnök-beosztott viszony azonban nem tartott, nem tarthatott sokáig. Kamilla úgy látta jónak, ha nem keverik össze a munkát és a magánéletet és ezért távozott a minisztériumból. (Az más kérdés, hogy idõvel Kóka is megválni kényszerült a miniszteri székétõl.)

Kóka néhány hete, washingtoni útja elõtt egy romantikus vacsorán kérte meg kedvese kezét, aki azonnal igent mondott.

A politikus ezt késõbb megerõsítette, azonban több részletet nem akart elárulni a közelgõ menyegzõrõl.

Így sajnos egyelõre azt sem tudhatjuk, hogy pontosan hol és mikor lesz az esküvõ. De nem legyenek kétségeink: valószínûleg sem sikerül majd elrejteni a média elõl.