2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Kate Winslet: 'Szabadságra kell mennem. Torkig vagyok magammal...!'

Kate Winslet: 'Szabadságra kell mennem. Torkig vagyok magammal...!'
Kate Winslet egyelõre nem szeretne filmszerepeket vállalni. "Szabadságra kell mennem. Torkig vagyok magammal, és úgy gondolom, mások is velem." - fakadt ki az angol Britain's Hello címû magazinnak az Oscar-díjas színésznõ.

A felolvasó sztárja az utóbbi években kissé túlvállalta magát. Sok filmben játszott, többnyire drámai, megterhelõ szerepeket, ezért most más feladatokra vágyik, választott hivatásán belül. "Szeretnék színházban játszani, mondjuk egy musicalben, ami teljesen más kihívást jelent, mint az eddigi szerepeim" - tette hozzá.

Sam Mendes filmrendezõ felesége elmondta, jól érzi magát a bõrében. Harminchárom évesen, egy nyolc és egy öt éves gyermek édesanyjaként, szakmai sikerei csúcsán boldognak érzi magát. "Azt hiszem, az életkoromnak megfelelõen nézek ki. Harmonikus családi életet élek. Független lehetek, és meg tudom állni a helyem." - jelentette ki határozottan a színésznõ.

Winslet a sok munka mellett minden bizonnyal a világhírrel járó felfokozott figyelmet is megelégelte, amit fõként házasságkötése óta, a sajtó neki szentel. Az érdeklõdés nem egyszer jár kellemetlenséggel, mint például tavaly, mikor férje rendezése mellett, A szabadág útjai címû filmben együtt játszott Leonardo DiCaprio-val, akivel idõrõl idõre összehozza õt a bulvármédia.