2024.04.19. - Emma

Leszbikus a Barátok közt sztárja?

Leszbikus a Barátok közt sztárja?
Csifó Dorina, a Barátok közt egykori sztárja hónapokon keresztül tartott két vasat a tûzben.

Legalábbis ezt állítja egy lelkileg meggyötört 24 éves lány, Niki, aki a testi gyönyör teljes tárházát fedezte fel a fiatal színésznõvel.

"Körülbelül négy hónapja ismerkedtem meg Dorinával közös ismerõsünk születésnapján. Egész éjszaka együtt buliztunk, majd taxiba szálltunk és elmentünk egy ismerõsünk lakására. Már az úton megcsókolt."
"Aznap éjjel megtörtént köztünk minden, ami két olyan ember között megtörténhet, akik vonzódnak egymáshoz. Onnantól kezdve szinte két hétig együtt éltünk" - meséli a fájó emlékeket Niki.

"Ezután volt pár nap szünet, mert Dorina visszament a barátjához. Sokáig kerestem, mire elértem. Visszajött hozzám és mellettem volt akkor is, amikor telefonon megmondta a barátjának, hogy mást szeret. Ezt követõen másfél-két hét boldogság következett, amit egy SMS formájában érkezõ lánykérés szakított meg" - tudatja a fiatal lány, aki ezután nem találkozott többet az egykori sorozatsztárral.

"Azt, hogy lezártnak tekinti a kapcsolatunkat, a közös ismerõseimen keresztül tudtam meg. Még most is szeretem, de úgy látom, részérõl színjáték volt az egész. Nincs bennem bosszúvágy, de nem értem, mire volt ez jó" - mondta szomorúan Niki, aki jól tudja: nyilatkozatával lavinát indított el.