2024.04.25. - Márk

Ördög Nóri a VIVA TV-nél?

Ördög Nóri a VIVA TV-nél?
El tudják képzelni Ördög Nórit a fiatalok számára kitalált, gagyi zenéket és még gagyibb mûsorokat sugárzó VIVA TV-n? Nem? Attól még a tény marad: íme Ördög Nóri esete a vivásokkal!

Van ennek a VIVA TV-nek egy mûsora, ami állítólag „meglepõ, vicces, érdekes és izgalmas jeleneteket mutat be nap mint nap”, Tekercs címmel adják. Egyfajta retro, best of mûsor. „Az elmúlt 12 év legemlékezetesebb jeleneteiben feltûnnek a csatorna egykori mûsorvezetõi, de azok a sztárok is számíthatnak meglepetésre, akik szerepeltek valaha a VIVA képernyõjén”, s hogy milyen az élet: ördög Nóri bizony szerepelt, sõt mûsorvezetõ akart lenni a zenetévénél.

Nórinak ezek szerint minden álma az volt, hogy az õskori vivás idõkben indítsa el tévés pályafutását. Csakhogy az azóta már magánéleti ügyei miatt celebbé vált kislány hiába volt már akkor is bájos, a bírák választása végül másra esett, más kezdhette el a képernyõs karrierjét.

Ugyancsak jelentkezett annak idején a megasztáros Pál Tomi, a kilencvenes évek egyik divatbalesete miatt erõsen hidrogénezett hajjal. Sõt, Milo, a Való Világ egykori szereplõje is megpróbált bekerülni a zenetévébe, de hogy, hogy nem, neki sem sikerült.

Persze, ha az ember fiának mindössze egy ilyen mondatra futja születése történetét mesélve: „Amikor apukám egyesítette locsolócsövét édesanyám méhkaptárával”…