2024.04.19. - Emma

Jacko élt, Jacko él, Jacko élni fog! Ma temetik Michael Jackson-t!

Jacko élt, Jacko él, Jacko élni fog! Ma temetik Michael Jackson-t!
Ma temetik a pop királyát, igyekszik hát mindenki a lehetõ legszebben búcsúzni Jackótól. Az egyik magyar zenetévé például Jacko emléknapot csinál a temetés napjából…

Tömeghisztéria, „nem hiszem el, hogy nincs többet” és sírás egész nap – erre lehet számítani a holnapi Jacko-temetés elõtt.

A pop királyának végsõ nyugalomba helyezése szinte az egész világon az egyik legnagyobb figyelemmel kísért esemény lesz, elõreláthatóan a CNN-tõl kezdve több tucat tévécsatorna fogja élõben közvetíteni.

Nem csoda hát, hogy a nevesebb hazai zenetévé is mindent megtesz azért, hogy a búcsú igazán felejthetetlen legyen. A magyar MTV ugyanis dalok százaival örvendezteti meg a nagy gyász közepette a hazai közönséget.

Lesz például Jacko All Time Top 40, illetve egy két órás, kizárólag erre az alkalomra készült mûsor. A temetés élõ képeit azonban az MTV nem fogja átvenni, mint mondják, csak azért nem, mert szeretnének méltó búcsút venni a pop királyától. Lesz azonban Michael Jackson: az ünnepelt sztár címû emlékmûsor.

A mûsorban hírességek, Jacko pályatársai és családtagjai is megszólalnak majd. Arnold Schwarzenegger, Beyonce Knowles, Bob Geldolf, Britney Spears, Celine Dion, Cher, Demi Moore, Donna Summer, Liza Minelli, Madonna, Nelson Mandela, Paris Hilton és a sztár húga, Janet Jackson is mond néhány jó szót a legendáról. Utóbbi egyik mondata például így hangzik:

„Nektek Michael Jackson egy ikon, nekünk Michael a család. És õ örökké élni fog – mindannyiunk szívében”.

Bizony, élni fog, még ha a testét el is temetik a föld alá…