2024.04.16. - Csongor

Lady GaGa levetkõzött egy férfi magazinnak!

Lady GaGa levetkõzött egy férfi magazinnak!
Lady GaGa tényleg nem szégyenlõs, mert az egyik magazin kérésére megszabadult az összes ruhájától. Hogy annyira meztelen még se legyen, ezért egy ízléstelen fém kalapot a fejére húzott.

Ha nem tudod, hogyan legyél még híresebb, és a tehetséget sincsen meg hozzá, akkor legyél botrányhõsnõ, aki minden napra szolgál valami megdöbbentõvel.

Valószínûleg így gondolkozik Lady GaGa is, mert a múlt héten folyamatosan tõle volt hangos a világsajtó. Egyszer mutogatta magát, majd felszedte részegen a legjobb barátnõjét.

Hogy most mivel is borzolta a kedélyeket? Fotósorozatot készített magáról, méghozzá meztelenül. Többször is nyilatkozta már, hogy õ bizony nem szégyenlõs. A képek a V magazinnak készültek, s az énekesnõ csak egy fém kalapot visel a fején. Állítólag ezt a nagyon ronda fejfedõt õ találta ki, mert így kevésbé érezte magát pucérnak.

- GaGa laza, õt nem lehet zavarba hozni, nem érdekli semmi, és nagyon szeret a középpontban lenni. – mesélte róla az egyik fotós.

A magazin most júliusban fog megjelenni, de nemcsak egyedüli hírességként fog benne szerepelni, hanem többek között fotózkodott Cameron Diaz is a V-nek. Ennek ellenére õ mégsem dobta le a ruháit, hanem megmaradt az ízléses fehérnemûknél.