2024.04.16. - Csongor

A Harry Potter sztárja szerelmes?

A Harry Potter sztárja szerelmes?
A színésznõ eddig sem tagadta, hogy tetszik neki Robert Pattinson, de váltig állítja, hogy csak barátok. Ezért, amikor csak teheti kiáll a szexis vámpír mellett!

Nem meglepõ, hogy sok celeb hölgy nyilatkozik elismerõ szavakkal a szívtipró Robert Pattinsonrõl, hiszen annyira tökéletes, hogy nõ jobbról nem is álmodhatna.

Így tett korábban Miley Cyrus is, de még a mi Voksán Virágunk is azt nyilatkozta, hogy a legszívesebben az ágyába vinné a hírességet. Most a Harry Potter sztárja, Emma Watson zengett róla ódákat.

„Rettenetesen aranyos srác! Nagyon örülök annak, hogy ilyen sikeres, és népszerû lett.” - áradozott róla a fiatal színésznõ.

Még a Harry Potter és a tûz serlege forgatásán dolgoztak együtt, akkor Robert játszotta a tragikus sorsú Cegric Diggoryt, aki az életét veszti a történetben. Emma Watson nagyon reméli, hogy jól bírja a szexis vámpír ezt a hirtelen jött népszerûséget. Az biztos, hogy õ már megtanulta kezelni, hiszen mit neki egy kis bugyi mutogatás!

Már nem az elsõ alkalom, hogy a Harry Potter üdvöskéje kiáll nyilvánosan is a Twilight sztárja mellett. Korábban örömködve nyilatkozta, hogy mennyire szívdöglesztõen néz ki Robert Pattinson. „Nagyon, nagyon jóképû, szóval meg sem lepõdök.” – mesélte izgatottan a Hermionet alakító Emma Watson.

Egy hónappal ezelõtt bevallotta, hogy nem hagyja õt hidegen a vámpír, de ennek ellenére sosem volt köztük semmi se. Abban viszont biztos, hogy Kristen Stewart már nem lehet közömbös Robertnek. Elmondta, hogy õk csak jó barátok, órákat tudnak egymással telefonálgatni, de kapcsolatuk ebben ki is merül. Viszont fogadni merne, hogy van valami a két színész között.

Legyen igaza Emma Watsonnak, de eddig semmi sem derült még ki a titkos kapcsolatból. Korábban felröppentek olyan pletykák, hogy Kristen gyereket vár Roberttõl, de ezeket azóta megcáfolták, nem is terhes a színésznõ.