2024.04.19. - Emma

Rupert Grint-nek elege van Harry Potter-bõl!

Rupert Grint-nek elege van Harry Potter-bõl!
Rupert Grint, aki a Harry Potter sorozat Ronald Weasley-jét alakítja, elárulta, hogy alig várja a forgatások végét, mert szeretné visszakapni az életét.

A fiatal színész 13 éves kora óta él a hétkötetes könyvsorozatból készülõ filmadaptációkban.

"Benne lenni a Harry Potterben olyan, mint egy buborékban élni. Egy kissé megsérti a függetlenséget, hogy egy csomóan vannak körülötted, akik helyetted csinálnak dolgokat."
"Például sosem voltam még ura a hajamnak. A Warner Bros eldönti, hogy milyen legyen és én nem nagyon változtathatom meg." - panaszkodott Grint.

Daniel Radcliffe azt tervezi, hogy addig folytatja a színészetet, ameddig csak lehet, és nem megy egyetemre - "Olyan sokáig szeretném ezt csinálni, amíg csak lehet, csak a színészetet. Szeretném azért a tanulmányaimat is folytatni, ezért egy tanár jár majd hozzám a forgatásokra. Szeretném hinni, hogy jó tanuló vagyok, persze nem olyan jó, mint Emma, de egész jó. Fel tudom venni a verseny másokkal."

Emma Watson azonban el van keseredve, hogy véget ér a filmezés, mivel meg van róla gyõzõdve, hogy ez egyben az õ eddigi életének végét is jelenti. A 19 éves színésznõ szeptembertõl a Columbia Egyetem hallgatója lesz és a forgatások végeztével csak a tanulásra koncentrál - "Tudom, hogy ez túl drámaian fog hangzani, de úgy érzem, hogy ezzel az én életem is véget ér. Legalább is az a része, amit én ismerek. Az egész eddigi életem a Harry Potterrõl szólt és el sem tudom képzelni, hogy milyen lesz nélküle."

A három fiatalnak azonban még van a befejezésig pár éve ebben a varázsvilágban, hiszen a hatodik részt, a Harry Potter és a Félvér Herceget csak július 23-án mutatják be, az utolsó könyvbõl pedig két film készül.