2024.04.19. - Emma

Félmeztelenre vetkõzött Mick Jagger lánya!

Félmeztelenre vetkõzött Mick Jagger lánya!
Félmeztelen képeken pózol egy új reklámkampányhoz Georgia May Jagger, a legendás Rolling Stones zenekar frontemberének 17 éves lánya!

A szakmában eddig teljesen járatlan tinit jól csengõ neve, valamint apjától és modell anyjától örökölt kisugárzása miatt választották a Hudson Jeans arcának.

Ennek ellenére az apa, Mick Jagger, egyes hírek szerint finoman szóval sem örül a dolognak.

Mick Jagger állítólag teljesen kiborult, mikor tudomást szerzett róla, hogy lánya félmeztelen fotókon is népszerûsíti az Egyesült Államokban közkedvelt farmermárkát. Az énekest lassan már az õrületbe kergeti, hogy szinte minden nõ, akinek fontosabb szerep jutott eseménydús életében, elõbb-utóbb a kifutókon és a kamerák elõtt végzi. Második felesége, Jerry Hall valaha ismert modell volt, közös gyermekeik közül pedig immáron Elizabeth Jagger után Georgia May is lenge öltözetben pózol a fotósoknak.

A ruhamárka sajtósa szerint a fiatal lányt elsõsorban magával ragadó kisugárzása, no meg persze igen jól csengõ neve miatt választották a 2009-es õszi-téli kollekció arcának. A hivatalosan szeptembertõl magazinokban és óriásplakátokon megjelenõ képeken Georgia May Jagger többek között 18 éves pasijával is látható lesz, de a legtöbb figyelmet minden bizonnyal azok a képek kapják majd, amin a tinilány egy farmernadrágon kívül semmi mást nem visel.

Egyes lapok szerint egyébként Georgia May már gyermekkora óta erre a pályára készült, és mindig az volt az álma, hogy minél jobban hasonlítson egykori modell édesanyjára.

A Hudson Jeans amúgy olyan sztárok kedvencei közé tartozik, mint Cameron Diaz, Jennifer Anniston, Sienna Miller, vagy éppen napjaink legkeresettebb és legjobban fizetett hollywoodi színésznõje, Angelina Jolie.