2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Meztelenül kampányol Ördög Nóri

Meztelenül kampányol Ördög Nóri
A csinos tévés szerelme, Nánási Pál kamerája elõtt dobta le ruháit, a Föld édesvízkészletének megóvása érdekében folyó kampány keretében.

Azt viszont kijelentette: férfimagazinokban biztos nem fog pucérkodni.

Órákon keresztül zúdult a víz Ördög Nóra meztelen testére az Elle magazin fotózásán. A kép azért készült, hogy felhívja a figyelmet arra, mekkora veszély fenyegeti a Föld édesvízkészleteit.
A Csillag születik címû tehetségkutató mûsorvezetõje soha nem állt még pucéran kamera elé, ám a környezetvédelmi kampány kedvéért ez alkalommal kivételt tett.

– Napokon keresztül gondolkodtam, hogy elvállaljam-e ezt a munkát, hiszen nem vagyok vetkõzõs típus. Férfimagazinban soha nem is mutatkoznék ruha nélkül, így aztán a jövõben sem láthat senki rólam ennél merészebb felvételeket – kezdte Ördög Nóra.

– Ha nem a párom, Pali csinálja a képeket, biztosan nem mentem volna bele a fotózásba. Szerencsére nem bántam meg a dolgot, sõt nagyon tetszenek a képek, ráadásul a visszajelzések is pozitívak. Az pedig, hogy Osvárt Andreával és Gubás Gabival vettünk részt ebben a kampányban, külön öröm számomra, megtisztelõ, hogy velük szerepelhetek egy ilyen nemes ügy részeseként. A fotók gyönyörûek, ám a munka, ami mögötte van, igencsak komoly megpróbáltatás volt a mûsorvezetõ számára. Nórinak minden erejét össze kellett szednie ahhoz, hogy jól viselje a nem mindennapi körülményeket.

– Nagyon bonyolult munka volt, hiszen több órán át dolgoztunk, Nórinak pedig egy kanapén kellett feküdnie rezzenéstelen arccal, miközben folyamatosan vízzel locsoltuk. Százhuszonnyolc csobbanást készítettem, még számomra is igazi kihívás volt ez a feladat. A vizet sajnos nem tudtuk melegen tartani, ami még inkább megnehezítette a munkát. Nóri azonban hõsiesen helytállt végig, nagyon jól tûrt mindent. A mûtermemben van egy szauna, a fotózás után ott átmelegedhetett. Büszke vagyok rá, és elárulom, rettentõ jó volt vele dolgozni. Egészen más a munka, amikor az ember a saját kedvesét fényképezi, nagyon kellemes érzéseim voltak vele kapcsolatban – mondta Nánási Pál.