2024.03.29. - Auguszta

Zaklatója miatt bokszolni jár Horváth Éva!

Zaklatója miatt bokszolni jár Horváth Éva!
Miló Vikitõl vesz önvédelmi órákat Horváth Éva. Az egykori világbajnok bokszolónõ eddig csak kesztyûzött a mûsorvezetõvel, most azonban harcmûvészetre is oktatja.

Az ok, hogy a hajdani szépségkirálynõ hétköznapjait egy erõszakos hódoló dúlta fel. Viki szerint bajba kerül, aki Évával kezd.

Súlyos pofonokra számíthat, aki Horváth Évával húz ujjat. Az egykori szépségkirálynõ is Miló Viki edzõtermében acélozza izmait, amióta félelemben tartja egy zaklató hódolója.

– Két éve akadt rám egy zaklató – panaszolja Éva.

– Napi tíz levelet ír. Siófokon már megtalált egy forgatáson is, ahol szerencsére a biztonságiak nem engedték közel hozzám, de azóta sem adta fel. Mindenesetre elhatároztam, hogy megtanulok pár önvédelmi fogást, hogyha szükséges, meg tudjam védeni magam. Az igézõ tekintetû szépség a nõi boksz világbajnokától, Miló Vikitõl kért segítséget.

– Egy éve jár hozzám Éva bokszolni, teljesen kezdõ volt, amikor elkezdtünk edzeni. Rengeteget fejlõdött, olyan nõ, aki soha nem adja fel. Néhány hete megkért, hogy a bokszórák mellett önvédelmi fogásokat is oktassak neki, mert fél a zaklatójától – mondta Viki.

– Azért van erre szükség, mert a rendõrség nem tud semmit tenni, csak ha tettlegességig fajul a dolog. Ezt pedig nem szeretném megvárni – tette hozzá Éva.