2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Liptai Claudia újra megmûtette melleit!

Liptai Claudia újra megmûtette melleit!
Újból a mellbedobás mellett döntött Liptai Claudia! Évekkel az elsõ mellnagyobbító mûtétje után ismét kés alá feküdt. Az apropót a közelgõ Playboy fotózás szolgáltatta...

A TV2 népszerû mûsorvezetõje már régóta fontolgatta egy újabb „korrekció” elvégeztetését. A képernyõs a hírek szerint ezzel akarja visszanyerni régi formáját.

Erre szüksége is lesz, ha nem akar egy ország elõtt befürödni a Playboyban hamarosan látható fürdõruhás fotókkal.
A bulvárlap információi szerint alig másfél hónapja maradt Liptainak arra, hogy ismét a régi fényében tündököljön, ugyanis ha igaz, a férfimagazin októberi számának címlapján lesz látható.

Persze az azért valószínûsíthetõ, hogy nem fog belerokkanni a mûtét költségeibe a TV2 sztárja. Állítólag kereken három millió forintért vállalta, hogy lencsevégre kapják. Radnai Péter, Playboy fõszerkesztõje hónapokig volt kénytelen „udvarolni” Claudiának, mire az végül beadta a derekát (s persze egyéb intim testrészeit). Eddig állítólag azért nem vállalta a felkérést, mert úgy találta, a teste nem éppen címlapra való látványt nyújt.

A bulvárlap értesülései szerint egyébként a mûsorvezetõ már évek óta kacérkodott a gondolattal: milyen lenne egy igényes férfimagazin címlaplányaként viszontlátni magát. Olyannyira beleélte már magát a pózolásba, hogy ötletekkel is szolgált a fotósok számára, például a helyszínt illetõen. (Õrült Liptai Claudia rajongók számára rossz hír, azt már nem sikerült kideríteni, pontosan hova álmodta a fényképezkedést az ex színésznõ.)

Klaudia láthatóan keményen készül a nagy „megmérettetésre”. Az utóbbi hónapokban kemény fogyókúrába fogott, s ennek már látszanak az eredményei: a képernyõs láthatóan egyre jobb bõrben van. (Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egyre merészebb ruhákban áll reggelente a kamerák kereszttüzébe.) A teljes átalakulás tetõpontja természetesen a kebelkiigazító operáció volt. Claudia nem is tagadja elégedettségét, szinte állandóan jókedvûnek találják a televízió székházában.

Hogy pontosan hogy nézhetnek ki most a sztár keblei, arról októberig szinte bizonyosan csak találgatni lehet majd. Mindazonáltal sikerült megszólaltatni Claudia egyik, a neve elhallgatását kérõ munkatársát. A tévés kolléga pedig elmondta, hogy egyáltalán nem lettek nagyobbak Liptai mellei, csupán korrekciós mûtétet hajtottak végre rajta.

A munkatárs egyéb „észrevételeit” is megosztotta az olvasókkal: „Büszkén feszít a szûk felsõkben, nem hord melltartót, nincs is rá szüksége, hiszen keble szép telt, kerek, feszes, természetesnek tûnõ. Amikor kicsit félve megkérdeztem tõle, mitõl lettek megint ilyen csábosak a mellei, elmondta, hogy nem csodaszer, hanem sebészkés alkotta õket ilyen kerekre. Nincs ebben semmi szégyen, nem volt megelégedve magával, és hát a Playboy-képek miatt még könnyebben vállalta a nem teljesen fájdalommentes lábadozást” –nyilatkozta a kollega.