2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Barack Obama amerikai elnök biszexuális?

Barack Obama amerikai elnök biszexuális?
Sajtóhírek szerint Barack Obama amerikai elnök nem csupán a nõket szereti.

Újabb bizonyítékok láttak napvilágot Obama elnök esetleges biszexualitásáról. Mint ismeretes, korábban egy bevallottan meleg író beszélt kendõzetlen modorban Obamához fûzõdõ intim viszonyáról, legutóbb pedig az elnök legjobb barátja és testõre, Reggie Love került képbe.

Az amerikai Globe magazin tudni véli, hogy Obama és a testõr között több van, mint egyszerû fõnök beosztott viszony.

A lap információi szerint az elnök több idõt tölt Love-al, mint a saját feleségével. Obama állítólag immár olyannyira „belehabarodott” a testõrébe, hogy az estéit is inkább osztja meg vele, mint a First Lady-vel. A lap azt sem felejti el megemlíteni, hogy Love a maga 112 500 dolláros fizetésével a legjobban kitömött fehér házi alkalmazott.

„Love minimum napi 18 órát tölt Obamával, és sok mindent megtesz, amit Michelle Obama nem” – sejtelmeskedik tovább a magazin. Kérdés persze, hogy mindezek alapján joggal feltételezhetõ-e az elnök mássága. A Globe azonban nem véletlenül az egyik legnépszerûbb társasági lap a világon. Elõbbiek mellett ugyanis egy névtelen fórumozót is idéz, aki egy igen megdöbbentõ esetrõl libbentette le a fátylat.

„Obama egyik este megkérte Reggie-t, hogy aludjon vele a Lincoln-hálószobában, de Michelle végül meghiúsította a romantikus estét: dühösen kirúgta a testõrt” – hangzott a történet, amely ha igaznak bizonyul, a Fehér Házi botrányok legnagyobbika lehet.

A lap szerint igen gyanús az is, ahogy folyton folyvást férfias elfoglaltságok közepette kapják lencsevégre az elnököt. A magazin elsõsorban az idei G8-as csúcstalálkozón történt esetet veszi elõ, mikor is a politikus egy feltûnõen csinos hostesshölgy hátsóján legeltette a szemét. A lap szerint az elnöki stáb így akarja bizonyítani, hogy Obama csakis a nõket szereti.

Nos, akár így van akár nem, állítólag a First Lady szokatlanul ideges mostanság. Az elnöki rezidencia egyik alkalmazottja teljesen ki van akadva, de a sajtónak nem hajlandó beszélni a „meleg helyzetrõl”.