2024.04.18. - Andrea, Ilma

Becsõdölt a Budapest TV!

Becsõdölt a Budapest TV!
Elvérzett a "legendás" Budapest TV. Vasárnap éjféltõl csak egy rövidke közlemény olvasható a különös adásmeneteirõl elhíresült csatorna képernyõjén. Tartalma szerint a rajongóknak immáron be kell érniük az interneten sugárzott adással.

A Budapest TV akkor szerzett magának igazi hírnevet, amikor évekkel ezelõtt Anettkával töltötte meg mûsoridejének nagy részét. A mûsorvezetõnõ már jó ideje megszakított minden kapcsolatot a csatornával, de sajnálja, hogy megszûnt kezdeti sikereinek színtere.

"Nagyon sajnálom, hogy nincs többé képernyõn a Bp TV. Életem nagyon szép évei kapcsolódnak a csatornához. Mindig szívesen emlékezem azokra az idõkre, amikor ott dolgoztam" - mondta Fehér Anettka. A levitézlett csatorna másik legendás arca, Csala Zsuzsa hálás az ott töltött két évért.

"Nagyon szerettem azt a két évet, amíg ott dolgozhattam. Olyan dolgokat tanultam meg ott, amiket az ötvenéves pályafutásom során sehol máshol nem sikerült. Életem egy nehéz idõszakán lendített át a lehetõség, hogy reggelente mûsort vezethettem Anettkával és Sáfár Anikóval. Sajnálom, hogy vége. Isten nyugosztalja!" - mondta Csala Zsuzsa.