2024.04.24. - György

Kumin Viktória: 'Egy kisbabának nem kell kéthavonta szerepelnie a tévében!'

Kumin Viktória: 'Egy kisbabának nem kell kéthavonta szerepelnie a tévében!'
Kumin Viktória úgy gondolja, egy kisbabának nem kell kéthavonta szerepelnie a tévében, újságokban, ezért családi döntés miatt kislányát, Bertát hét hónaposan fotózták utoljára, azóta nem készülhetett róla friss sajtófotó. A mûsorvezetõ azóta visszament dolgozni, éppen válthatta a szülési szabadságára induló Erõs Antóniát.

"Eljön majd az idõ, amikor ismét együtt mutatkozunk Bertával itt-ott, ha kíváncsiak lesznek rá az emberek. De a lányunknak gyerekként megvan a maga élete, amihez szükséges a nyugalom is" - véli Viktória, aki bevallottan örül annak, hogy újra híradózhat.

"Ha dolgozom, Bertát vagy az édesapjával vagy a húgommal, vagy valamelyik nagyszülõjével hagyom, nem kell hírolvasás közben azon aggodalmaskodnom, mi lehet a kislányommal. A "papa és mama" szón már túl vagyunk. Tulajdonképpen Berta legtöbbször engem is "papának" hív, ami nála egyenértékû még a "szeretlek" kifejezéssel is, vagyis a nagy érzelmi kirohanások alkalmával, ha Berta engem vagy más szeretett családtagot megölel vagy megsimogat, akkor mondja: "papaa..." Ez valószínûleg az édesapja iránt érzett imádatából fakad.

"Feri halálosan szerelmes a lányába, elsõ naptól pelenkázza, eteti, fürdeti. Nagyon bensõséges kapcsolat az övéké. Amikor legutóbb Ferinek el kellett utaznia két napra, hazatértekor aludt ugyan a kis rosszcsont, de megérezve az apja jelenlétét öt perc múlva kiabált kifelé a kiságyából utána. Feri lépett elsõként a szobájába, Berta pedig elkezdett fel-le ugrálni, közben sikongatott örömében, én pedig annyira meghatódtam a gyönyörû jelenet láttán, hogy majdnem elbõgtem magam."