2024.04.23. - Béla

A szépségkirálynõ eddig csak egy férfival szexelt!

A szépségkirálynõ eddig csak egy férfival szexelt!
Kinevették többen is Serdült Orsit, amikor bevallotta, hogy õ bizony még csak egy férfival feküdt le életében. A szépség még csak huszonegy éves, de már túl van egy nagyon hosszú kapcsolaton.

Szegény szépségkirálynõnket kigúnyolták, mert ország világ elõtt felvállalta, hogy még csak egyetlen férfival feküdt le. Õ ezt nem szégyelli, de miért is tenné, mert eddig komoly kapcsolatban élt, elmondása szerint nem egy lány van, aki huszonegy évesen veszíti el a szüzességét.
Ezért sem tartja ezt túl extrém dolognak, szerinte ez mindennapos, és minek feküdt volna össze rengeteg férfival, amikor halálosan szerelmes volt?

„Hallottam róla, hogy sokan kritizálták ezt, de nem tudom hova tenni az emberek véleményét. Huszonegy éves vagyok, nem hiszem, hogy egy rakat férfin túl kellett volna esnem, ráadásul õ az elsõ nagy gyermekkori szerelmem volt, akivel ez megtörtént.” - mesélte Serdült Orsi.

„Szerintem ezzel nincs probléma, hiszen van, aki huszonegy évesen veszíti el a szüzességét. Annak pedig, aki kuncog rajtam, csak annyit üzennék, hogy foglalkozzon a saját életével!” – tette még hozzá a gyönyörû modell, aki azt is elmesélte, hogy ha tehette volna, most fiatal anyuka lenne.

Bár sajnálja, hogy nem sikerült huszonegy évesen gyermeket szülnie, azért nem bánkódik, mert tudja, hogy fontosabb megteremtenie az anyagi körülményeket ahhoz, hogy babát vállalhasson. Elõbb szeretné befejezni az iskolát, de közben a karrierjét is ápolnia kell. Jelenleg szerelem nélküli az élete, így még a párját is meg kell találnia, akinek majd egyszer megszüli gyermekét.