2024.04.19. - Emma

Bódi Sylvit lopós kurvának csúfolták!

Bódi Sylvit lopós kurvának csúfolták!
Bódi Sylvi már kiskorában is túl szép volt, ráadásul a modellkedést az egyetlen olyan pasi miatt kezdte el, aki kidobta. Sokan lopós kurvának csúfolták, és egyszer megpróbálták megerõszakolni is.

A legfûszeresebb napilap hetente célkeresztbe vesz egy itthoni vagy külföldi celebet, és a gyerekkorától kezdve, öt napon keresztül ízekre szedi az életét. E héten Bódi Sylvi, s hétfõ lévén a gyerekkora került terítékre, de az továbbra sem derül ki belõle , hogy nevét miért írja y-al, z nélkül. Kiskorában nem volt része luxusban: apja munkásember, anyja háztartásbeli volt.

Igazi rossz gyerek voltam, a fiús játékokat szerettem. Igazság szerint nekem csak fiú barátaim voltak, a lányokkal valahogy nem sikerült mélyebb kapcsolatba kerülni - emlékezett vissza Sylvi. Annak, hogy a lányok nem kedvelték a modellt, egyszerû az oka: túl szép volt.

– Irigykedtek rám, és ezt változatos formákban az értésemre is adták. Megvádoltak, hogy loptam tõlük különbözõ tárgyakat, vagy egyszerûen csak kurvának csúfoltak. Ordítottak a folyosón, hogy lopós kurva vagyok.

Az elsõ szerelme egy szörfös srác volt, akivel csak a csókig jutottak, és pár hónap múlva a srác kidobta õt.

- Tulajdonképpen miatta lettem modell, hiszen meg akartam neki mutatni, hogy mire vagyok képes. Õ persze kinevetett, csak legyintett, amikor csillogó szemmel elmondtam neki, hogy híres modell leszek. Én viszont szerencsére hittem magamban. Tizenegy szépségversenyen indultam, ebbõl kilencet megnyertem. Rengeteg fotózásra hívtak, zsenge korom ellenére kezdtem szép pénzt keresni, megismerték a nevemet – fejtette ki Sylvi, aki a fotósok szerint már fiatalon is az érett, szexi nõ kisugárzásával rendelkezett, a középkorú nõknek szóló Tina magazin címlapján is pózolt tizenévesen. Persze nem csak a kisugárzása volt érett.

– Igazság szerint ekkoriban, olyan tizenöt-tizenhat évesen lettem érett testileg is, egyik napról a másikra nagyra nõtt a mellem. Ezt persze a fiúk is észrevették, rengetegen udvaroltak, sõt egyszer egy csapat értem rajongó fiú kis híján meg is erõszakolt. Az egyik elkezdte letépni a blúzomat, az egyetlen szerencsém az volt, hogy el tudtam futni. Nagyon megijedtem, iszonyatos iramban rohantam, hiszen tudtam, hogyha ezek elkapnak, nem úszom meg.