2024.04.19. - Emma

Szorcsik H. Viktória súlyos étkezési problémával küzd!

Szorcsik H. Viktória súlyos étkezési problémával küzd!
A Jóban Rosszban ifjú sztárja hiába éhes állandóan, mégsem tud enni, ezért lassan „elfogy”.

Bár bevallása szerint is komoly problémákkal és fájdalmakkal küzd, egyelõre mégsem tud segíteni magán.

Szorcsik H. Viktória, az ifjú színésznõ kórosan sovány. A Jóban Rosszban fiatal üdvöskéje bevallotta: étvágytalansága elviselhetetlen fájdalmakat okoz neki, de nem képes változtatni kétségbeejtô állapotán.

A Jóban Rosszban fiatal színésznõje képtelen megküzdeni igencsak súlyos étkezési problémájával, amely komoly testi és lelki fájdalmakat is okoz számára. A sorozatsztár megdöbbentõen sovány. Három hónap alatt újabb öt kilót adott le jelenleg 170 centi magas és mindössze 44 kiló. Hiába szeretné, egyszerûen nem csúsznak le a falatok a torkán.

„Nagyon, de nagyon éhes vagyok szinte egész nap, de hiába próbálok, egyszerûen nem tudok enni. Fáj a gyomrom, fáj mindenem, reggelente, amikor felkelek, szinte összecsuklik a testem. Ma reggel is egy szelet kenyér felét tuszkoltam le a torkomon, több nem ment. Kívánja a szervezetem a táplálékot, csak nem tudom bejuttatni” – mesélte megtörten a színésznõ.

A sorozatban Bencsik Beát alakító Viktória tudja, hogy nagy a baj. Óránként kellene valamit rágnia, de rengeteg elfoglaltsága miatt egyszerûen elfeledkezik az evésrõl. Ennek következtében összeszûkül a gyomra, és nem tud annyit enni, amennyit kellene.

„ Minden este ezen gondolkozom, hogyan tudnék magamon segíteni. Szörnyen érzem magam, nem tudom elviselni a testem, nem szeretek vékony lenni. Õszintén mondom, szívesen lennék duci, csak ne ilyen sovány” – mondta a Jóban Rosszban tizenhét éves sztárja.

Vikit sok mindenben korlátozza az aggasztó súlyveszteség. Nem vehet fel akármilyen ruhát, nem talál magának csizmát, és a barátai is hiába hívják strandolni, kibújik valamilyen indokkal, mert nem szeret fürdõruhában mutatkozni. Az életében minden a kóros soványsága körül forog.

„ Sajnos nem ismerek jó dietetikust, és idõm sincsen szakembert keresni, ezért mások segítségét kértem. Remélem, akad olyan étkezési tanácsadó, aki segít rajtam, és végre megváltoztatja az életemet” – árulta el nagy vágyát Viki.