2024.04.20. - Tivadar

Nem akar több gyermeket Brad Pitt!

Nem akar több gyermeket Brad Pitt!
A pletykák szerint a Brangelina család ismét bõvülni fog, bár Angie férje úgy fest cseppet sem vágyik egy hetedik gyermekre. Néhány hónappal ezelõtt még az volt a vita tárgya, hogy örmény vagy indiai gyerek legyen-e a következõ.

Úgyfest Angelina Jolie nem tud leállni és kényszeresen fogad örökbe a világ minden tájáról árva gyerekeket. A színésznõ a pletykák szerint „kinézett” egy újabb gyermeket, méghozzá Etiópiában, akit örökbe fogadhat. Angelina férje a szintén színész Brad Pitt, viszont kategórikusan tiltakozik.

Angelina Jolinak és Brad Pittnek immár hat gyereke van: van egy kisfiuk Kambodzsából aki Madoxx névre hallgat,a következõ gyermek akit örökbefogadtak Eitópiából jött kislány volt, és Zahara névre hallgat, elsõ közös kislányuk, Shiloh Namíbiában született 2006-ban. 2007 tavaszán egy vietnámi kisfiúval bõvült a csapat, akit Paxnak hívnak. 2008 nyarán Nizzában pedig megszületettek közös ikereik a Knox és Vivienne.

Történt ugyanis, hogy Angelina fogta saját lányát Shilohot és örökbefogadott kislányát Zaharát és ellátogattak nevelt lánya szülõföldjére, hogy megismerkedhessen gyökereivel.

Valamint lehet, hogy ez egyfajta békítõ és összeszoktató út is volt egyben, ugyanis korábbi hírek szerint a Zahara agyon terrorizálja Bradék elsõ kislányát, Shilohot. Egy korábbi alkalmazott elmondása szerint a Jolie-Pitt családban állandóak a verekedések, Zahara egészen különleges módokat talál arra, hogy a húgát kínozza: nemcsak az ételét veszi el, de a haját is tépi, folyamatosan megharapja, sõt egy alkalommal olyan erõvel lökte el, hogy Shilohnak eltört egy foga.

Egyébként az etiópiai kirándulás során elátogattak egy árvaházba is, ahol találkoztak egy tüneményes három éves kislánnyal. A csöppség nemcsak Angienek nõtt a szívéhez, hanem lányai is egybõl megkedvelték és elkezdték kérlelni anyjukat, hogy vigyék magukkal a kislányt. Jolienak több sem kellett és férje megkérdezése nélkül döntött az ügyben.

Pedig Brad Pitt úgylátszik már a hatszoros apuka szerepbe is belefáradt. Emellett úgy gondolja, hogy asszonykája logikátlanul és infantilisen viselkedik. Bár a rossz nyelvek alapján Angelina nem szokta kikéri élete párjának véleményét, hanem egyszerûen csak kész tények elé állítja Bradet.

Az volt álompár, aki súlyos párkapcsolati problémákkal küzd, jelenleg Franciaországban él, egy nem kevesebb, mint 35 hálószobás hodályban. Ebben a kastélyben pedig bõven van még hely gyerekenek, ráadásul hamarosan saját leszállópályával is bõvítik a birtokot, amint megszerik a jogosítvány a repüléshez.