2024.03.29. - Auguszta

Mikortól szexelj a pároddal?

Mikortól szexelj a pároddal?
Ez a cikk nem a pinacsábászoknak szól :D

Minden kapcsolatban felmerül az örök kérdés: mikortól fekhetsz le az új versenyzõvel? Erre persze nincs bevett szokás, sehol nem foglalták szent írásba, hogy hány óra/nap/hét/hónap után lehet egymásnak esni. (Kivétel ez alól a Biblia, illetve egyéb vallási útmutatók, de azt most hagyjuk.)

Vegyük elsõ körben azokat, akik még nem voltak együtt senkivel, ilyetén módon még a szüzesség tiszta állapotában leledzenek.
Ilyenkor általában tovább várnak a felek, hosszabb az az izgalommal teli idõszak, amikor még csak egy-egy kósza érintés vagy csók csattan el. Ez mindenképpen hasznos és szükséges, elvégre nem lehet rögtön ajtóstul rontani a házba. Fontos, hogy ne csak testileg, lelkileg is felkészülj az elsõ alkalomra, hiszen ez mégiscsak egy nagy mérföldkõ, még azoknál is, akik már túlestek a tûzkeresztségen. Ha felmerül benned a kérdés, hogy vajon készen állok-e már, akkor a válasz egyértelmû: NEM. Kicsit olyan ez, mint a tetoválásoknál, ameddig kételyeid vannak, hogy mi van ha megbánod, addig nem szabad megcsináltatni. Klisés, de ez a döntés kihat a további kapcsolataidra is, így egyáltalán nem ciki, ha akár 4-5-6 hónapokat is vártok. Nem hajt a tatár, és minél tovább húzzátok, annál édesebb lesz az egymásra találás.

A dobogós helyezések

Sokan esnek abba a hibába, hogy amikor elvesztették szüzességüket, azt hiszik övék lett a világ, és többet nem is kell feszegetni a kérdést, bárhol, bárkivel, bármikor. Azért ez nem egészen így van. A mondás szerint minden kapcsolatban valahol újra „visszaártatlanodsz”, így ne gondold azt, hogy a második, harmadik alkalommal már egyáltalán nem fogsz izgulni. A hollywoodi filmeken túl nem sok olyan hely van a világon (kivéve talán a kupikat), ahol az elsõ csók rögtön orbitális ágytornába torkollik. És különben is, jó mérce az a párod érdeklõdésének milyenségére, hogy mennyit hajlandó várni. Ha 3 hét után már veri a tam-tamot, hogy namostmáraztán itt lenne az ideje, akkor valószínûleg nem õ az igazi. Ha neked még mindig hónapokban mérendõ, hogy odaadd magad, akkor az úgy van, és kész. A franciák jól megfogalmazták: mindent szabad, ami a másiknak nem árt. Türelem, tornaterem.

a cikk a hirdetés után folytatódik

És ami utána jön…

Minél tovább húzod, annál édesebb az egymásra találás!

Álszentség lenne vitatni, ahogy egyre nõ az elfogyasztott szeretõk száma, általában úgy a várakozási idõ is lerövidül. Nincs megszabott határidõ, ameddig túl kell esni az elsõ nagy összebújáson, bár sokan kitûzik maguk elé az egy hónapot. Nem reprezentatív felmérés szerint ez elég ritkán jön össze. Tulajdonképpen a tapasztalaton kívül semmi sem változik, a másik megismerése ugyanúgy fontos a 623-ik alkalom után is, mint elsõre. Abból, hogy a másik hogyan csókol, hogyan simogat, hogyan ér hozzád azért sok mindenre lehet következtetni. Ha vehemensen neked esik, valószínû, hogy vízszintes helyzetben sem utasítja el például a kötözõs szexet. Hát ki vagy te ahhoz, hogy megvond magadtól az esélyt, hogy legalább körvonalakban tudd, hogy mire számíthatsz? Arról nem is beszélve, hogy ezek a kis „elõzetesek” fenntartják a feszültséget, ami ugye elõbb vagy utóbb csak kirobban. És akkor aztán lehet pihegni…

És ahogyan azt Csernus is (ironikusan) megmondta:

Hányadik randin feküdhetek le vele?

A harmadikon. Ez szabály. Ezt mindenki tudja. Ha elõbb fekszel le vele, akkor kurvának fog tartani, ha halogatod, akkor pedig frigid p*csának. A harmadik alkalom az optimális. Akkor randi után felmentek hozzád, elõkerül a bilincs, az anál intruder 2000, meg a f*szkorbács, és ha törik ha szakad, ott valaki meg lesz b*szva..