2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Benkõ Dániel egy pervcerz pszichopata?

Benkõ Dániel egy pervcerz pszichopata?
Benkõ Dánielt nem taszítja a perverzió... A pucérkodó lantmûvész még alig kezdte el a feleségkeresést, máris rengetegen támadják õt a mûsorban történtekért. Dániel egyébként 16 hölggyel költözött be egy pazar villába. Van köztük fiatalabb és idõsebb is, de mint mondja ez egyáltalán nem számít, sõt az sem érdekli, hogy valaki szerint túl perverz a mûsor és a lányok túl sokáig mennek el. Benkõ számára minden feleség jelöltje egy egyéni csoda és mindegyikük egy bizonyos mértékig tetszik is neki korra való tekintet nélkül. "Számomra nincs fiatal és idõs. Nem is olyan rég volt dolgom húsz év alatti lánnyal és koravénebb volt, mint én" - meséli Benkõ Dániel, akinek két volt párja közt harminc év differencia is volt már.
Már az elsõ adásból láthattuk, hogy milyen durva dolgok történnek a villában. "Nekem amit egy nõ csinál õszintén, eredeti módon, verbális vagy fizikai perverziót, az engem nem taszít, sõt még jobban vonz" - mondta el Dániel, aki az Esti Frizbiben Hajdú Péternek beszélt a mûsoráról.

A tizenhatos karikával ellátott "Benkõ feleséget keres" c. RTL Klubon futó mûsor valószínûleg a hatályos jogszabályok miatt kapta ezt a besorolást, ám Dániel nem érti a dolgot. "Én a szívem szerint semmire sem tennék ki tizenhatos vagy tizennyolcas karikát, mert egy tizenkét éves lány már mindent tud, nem lehet õt elrontani" - tette hozzá Benkõ.