2024.04.20. - Tivadar

A mártírok halála -megmenekült Bochkor és Boross (fizetése)?

A mártírok halála -megmenekült Bochkor és Boross (fizetése)?
Eddig tartott a nagy sírás, a "demokrácia halála"... Bochkoréknak úgy látszik (persze semmi sem biztos) új munkáltatója lesz. Nem is akárki, a Neo FM.

Szekuriti Blogger javaslatára belehalgattam az október 29-ei Bumeráng adásába -amúgy nem szokásom. Bizony síri hangulat volt, Bochkor a könnyeivel küszködött, temette a demokráciát, olyan fasza kis hallgatói SMS-eket olvasott fel, hogy "menni kell ebbõl az országból" -Bocsi, te miért is nem tetted meg?
Mibõl fogunk megélni? Mit fogunk enni? (illusztráció -persze) Blikk fotó

Minden naívabb hallgató azt gondolhatta, hogy Bocsiéknak nem a saját megélhetésük miatt, hanem tényleg azért sír a szája, mert valahogy nem mutat jól ha egy országban nagykoalíció jön létre, ha a média felosztásáról van szó.

Volt ilyen naív ember? Volt bizony! Rengeteg betelefonáló sírt-rítt emiatt -nekik igazuk is volt- de a három mûsorvezetõnek bizony úgy néz ki, hogy a legnagyobb problémája saját kis (bocs, baszott nagy) pénztárcája.

Megindultak ugyanis a tárgyalások az új (a "szemét, antidemokrata" ORTT által megválasztott) rádióval. A Neo FM ugyanis úgy ahogy van folytatná a Bumerángot.

Már nem is olyan savanyú a szõlõ.

"A morbid hangulat átcsapott felhõtlen hülyeségbe ... A kocka nincs elvetve..." (Mai adás itt.)

Megnyugodhatunk tehát. Bochkor, Boross és Voga nem hal éhen!

Forrás:
kiforditott.blog.hu