2024.03.29. - Auguszta

Palik László 48 éves korára érett meg az apaságra

Palik László 48 éves korára érett meg az apaságra
A sportriporter és felesége, Marsi Anikó élete nemrég egy új színfolttal lett gazdagabb: megszületett második közös fiuk, Vince. Palik az internetes sztártévének elmondta, hogy nem sokat változott az életük a család negyedik tagjának érkezésével, hiszen eddig is a gyerekek voltak a két sztár életének központjában. Csakúgy, mint elsõ fia születésénél, most is a szülõszoba elõtt izgult Palik László, aki rettentõen örült Vince születésének. A Hungaroring Zrt. elnöke szerint már az elsõ gyermek érkezésekor is egy kellemes olasz család kinézetét kezdték el kelteni, de az új gyerkõc érkezésével ez már visszafoghatatlanul végletes lett.
"Nem okozott semmi nehézséget Vince érkezése, hiszen úgy érzem, hogy 48 éves koromra megértem arra, hogy apuka legyek és ma õk vannak az életünk központjában. Semmi sem tud fontosabb lenni, mint a gyerekek és mivel ezt az életet éljük, borzasztó sok örömünk van" - meséli Palik László, akinek már a harmadik gyermeke Vince: az elsõ házasságából született Júlia lánya tizenkilenc esztendõs, míg Vilmos a következõ hónapban lesz hároméves.

Palik szerint jöhet egy újabb baba! "Két héttel a gyerek születése után mondtam az Ancsinak, hogy nekem már veszett fejsze nyele. Szóval három gyermekes apaként, hogy négy vagy öt, az már teljesen mindegy. Én nagyon szívesen vállalok újabb gyermeket, ha ezt Õ is úgy gondolja" - mondta el a sportriporter, akit ennek ellenére felesége egyenlõre türelemre intett baba téren.