2024.04.24. - György

Dopeman pókerfüggõ lett vagy pénztermésben bízik?!

Dopeman pókerfüggõ lett vagy pénztermésben bízik?!
Dopeman a póker miatt nincs otthon

Az ország leg szabadszájúbb rappere néhány napja nyitotta meg pókertermét a huszadik kerületben, elmondása szerint csupán azért, hogy ne kelljen annyit otthon lennie, de mi persze tudjuk a humortalan valódi okot is: a mai világban nem lehet egy lábon élni. Dopeman sztárokat is hívott az exkluzív póker klubba, de hogy mit keres a videóban LL Junior...? Dopeman nagyon boldog, hiszen megnyitotta a Játékosok Klubját, amiért családja már nem lelkesedik annyira.
"Azért nyitottam meg, hogy ne kelljen otthon lenni, még annyit sem, mint eddig. Jó fej vagyok, nem?!" - mondta el Pityinger László, aki sztárok részvételével nyitotta meg a pókertermét a huszadik kerületben.

A kártyás szenvedélye mellett Dopeman új hobbinak is hódol: saját videó blogot indított nemrég, ahol családját is megmutatja a nagyközönségnek. "Ez lesz az igazi valóságshow: az egész családomat láthatja majd a nagyközönség. Persze kontrollálni fogom, hogy mi jelenik meg rólam, a többi sztárral ellentétben" - meséli Dopeman.

"A videók arról szólnak majd, hogy mit gondolok én a világról, hol helyezkedem el benne és általában mik történnek velem, tehát ez nem egy irányított sztorikon alapuló dolog" - osztotta meg a Tabu Tv nézõivel Pityinger Laci, akivel saját pókertermének megnyitóján találkoztunk.