2024.03.29. - Auguszta

Király Linda szakított, de már új pasija van!

Király Linda szakított, de már új pasija van!
Király Linda az a fiatal nõ, aki annó besült a Magyar Himnuszba... már ha valaki nem tudná, azért mondom el. A hírre éhes olvasókat ebbõl kifolyólag nagyon érdekelheti nemi élete és társas kapcsolatrendszere is...

A külhonba távozott magyar énekesnõ újra Magyarországon múlatja az idõt: családjával van és egy nagyszabású koncertre is készül. Király Linda a szerelmi életben is új utakra talált: nemrég szakított párjával, de máris újra szerelmes: testvére egy régi haverjával szûrte össze a levet.
Király Linda többek közt azért jött haza, mert egy koncerten több magyar sztárral együtt tiszteleg Whitney Houston elõtt. Az esemény sajtótájékoztatóján beszélt a lány arról, hogy mi is a helyzet jelenleg a magánéletével. "A kinti pasik nagyon nehezen tudják elfogadni, ha egy nõ nagyon koncentrál a karrierre és még sikeres is. Nehéz tud lenni, pláne ha egy mûfajban mozgunk: ez volt az egyik probléma az ex párommal is" - meséli a tabutv.hu riporterének Király Linda, aki nem tud különbséget tenni az amerikai és a magyar pasik közt.

"A mostani párom az öcsémnek egy régi haverja, építészmérnöknek tanul, sportol, tehetségesen rajzol és szerencsére nem szakmabeli" - mondta el Király Linda, akinél egy évvel fiatalabb az új kedvese, de ezzel náluk nincsen semmi gond. Az aranytorkú énekesnõ egyébként a napokban újra útra kel majd: Londonba utazik, hogy új lemezén dolgozzon, melynek dalait nagy részben õ maga írta.