2024.03.29. - Auguszta

Gáspár Gyõzõ feladta

Gáspár Gyõzõ feladta
Gáspár Gyõzõ hajdanán a Romantic együttes frontembereként vált ismertté, ám a várva várt országos népszerûséget a családja hétköznapjait bemutató reality-vel, a Gyõzike-show-val vívta ki magának. Ez az ismertség azonban áldozatokkal is jár, hiszen a celebvilág oszlopos tagjaként kapott már hideget-meleget is a bulvár médiától. A showmant már nem érdekli az, hogy éppen mit írnak róla és családjáról, legutóbb kirablásáról cikkeztek a napilapok, de állítása szerint õ nem akarta ezt nagydobra verni, a firkászok mûve ez a felhajtás.
- Mondhatom én azt, hogy mi történt, de a kutyát sem érdekli, az újságírónõ eldönti, a fõszerkesztõ eldönti, hogy igenis a Gyõzõt rossz színben kell feltüntetni, igenis a Gyõzõt fel kell jelenteni – mondta Gáspár Gyõzõ.

Gyõzike úgy gondolja, csinálhat õ bármit, életét úgyis a bulvárlapok hasábjai színesítik, vagy éppen mocskolják. Ennek ellenére nem cáfolta a kirablása körülményeirõl szóló pletykákat. A showmannek elege van abból, hogy az utcán is magyarázkodnia kell az embereknek, ráadásul elmesélte, hogy a munkáját is veszélyeztetik a róla szóló negatív cikkek.

- Az egyik napilap fõszerkesztõje úgy lehúzott engem, hogy azóta még munkám sincsen, köszönöm szépen, majd a jóisten szépen visszaadja neki - mondta Gáspár Gyõzõ.