2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Kovácsovics Fruzsina megváltozott

Kovácsovics Fruzsina megváltozott
Ellszállt vele a lóláb?! Vagy csak egyszerûen sztársznob lett?! Gyerek még vagy koravén felnõtt?!

A Csillag születik elsõ szériájában tûnt fel Kovácsovics Fruzsina, aki azóta sokat változott. Nemcsak külsõre, a felnõtté válás útján is nagyot lépett elõre. Kellett ehhez egy nagy szerelem is, ugyanakkor a szakítás nagyon megviselte. Az ELTE nappali tagozatán tanul tanító- és óvónõképzõ szakon. Vajon milyen Fruzsina számára az ideális férfi?
"Szeretem, ha valaki vagány, van humora és olyan kisugárzása, ami megfog. Külsõre nincs ideálom, volt már nagyon vékony, duci vagy épp sportos barátom is" - meséli az énekesnõ, aki korábban félt attól, hogy az ismertség révén megváltozik az élete.

"Szeretek fellépni, elõadni. De árnyoldala is van a sikernek. Nem jó, hogy ilyen hirtelen felnõttem, és az emberekbe vetett hitem megrendült. A régi barátságok megmaradtak, de újak nem lettek, a médiás közeget nem engedem be a magánéletembe. Számtalanszor elõfordult, hogy valaki a szemembe dicsért, a hátam mögött meg rosszakat mondott rólam. Ez elkeserített. Persze ez bárhol elõfordulhat, csak ebben a közegben több az olyan ember, aki a sikerért mindenkin átgázol" - vélekedik Kovácsovics Fruzsina.