2024.04.19. - Emma

Ha nincs gond, csinálnak maguknak...

Ha nincs gond, csinálnak maguknak...
Miért olyan feszült Szulák Andrea? Családi problémák nyomasztják a csinos mûsorvezetõt? - Munkatársai szerint adódnak gondok Szulák Andreáéknál. A sztár sokat idegeskedett az utóbbi idõben, de azt is bevallja: párjával nem szeretnek ásítozni egymás mellett. Szulák Andrea és párja, Gábor hat éve él együtt, boldogságuk pedig csak fokozódott kislányuk, Rozina érkezésével. Munkatársai szerint azonban a mûsorvezetõ sokszor feszült mostanában. A köztévén nemrég megszûnt a mûsora, melyet Szulák és Novodomszky Éva vezetett felváltva.
A munka sok idõt vett el Andrea családjától, nehezen egyeztetett idõpontokat férjével, bébiszittert nem fogadtak, családi segítség sem jöhetett szóba. Szulák megfogadta, nem fog idegeskedni a munkahelyi gondok miatt, de azért nyomot hagytak a lelkében. Szerencsére februártól lesz másik mûsora, de elmondta: gyakran vannak problémák a kapcsolatában, de csak azért, mert ha nem történik semmi baj, akkor csinálnak maguknak.

Nem szeretnek ásítozni egymás mellett - fogalmazott. A gyereknevelésrõl vitatkoznak párjával, de ha egyetértenek abban, hogy Rozina érdekei az elõbbre valók, akkor minden gondon túlteszik magukat - adta hírül. Szulák Andrea korábban mesélt arról, hogyan is kezdõdött a szerelem párjával, Gáborral. Nem tagadta, nem egyszer tette próbára a férfit a kapcsolat elején.

A mûsorvezetõ és kedvese elsõ látásra egymásba szeretett: egy szálloda halljában találkoztak. Gábornak nagyon megtetszett Andrea, megszerezte a számát és kedvesen, õszintén közeledett hozzá. Levette a sztárt a lábáról. Szulák vállalja, hogy õ a domináns a kapcsolatban, de örül annak, hogy a párja nem viselkedett sosem papucsként.

A próbatétel nála abból állt, hogy elõfordult, teljesen cicoma nélkül jött el egy randira, de olyan is, hogy a színházba hívta meg, ahol gyönyörûen jelent meg és mindenki imádta. Gábor azonban jól kezelte a helyzeteket.

Andrea egyébként kifejtette: nem gondolja úgy, hogy egy nõ akkor nevezhetõ jó háziasszonynak, ha egész nap süt, fõz, takarít. Persze õ is több idõt tölt mostanság az háztartási teendõkkel, de nem a konyhában éli az életét. Meg kell találni az arany középutat. Úgy véli, õ a pénzzel is igen jól bánik, ennek oka pedig elmondása szerint az, hogy õ nagyon szegény lányként kezdte építeni karrierjét.