2024.04.25. - Márk

Lakatos Krisztián túlsúlya

Lakatos Krisztián túlsúlya
Szeged - Aggodalommal töltött el bennünket, amirõl a napokban olvashattunk az egyik országos bulvárlapban: Lakatos Krisztián beteg.

A cikk írója arról számol be, hogy a szegedi énekes fél évvel ezelõtt egy baráti vacsorán lett rosszul, s ekkor kezdõdött el szörnyû kálváriája. Krisztiánt kórházba vitték, ahol az alapos kivizsgálást követõen kiderült: a fiatal énekes súlyos cukor- és májbetegségben szenved, amelynek oka: súlyfeleslege. – Hogy ebbõl mennyi igaz? Jó, hogy nem azt írják: haldoklom – fakadt ki Krisztián, aki elmesélte: a helyzet nem ennyire szörnyû.
Igaz, szervezetét korábban valóban megterhelte a sok szénhidrát és cukor, ezért ebbõl az utóbbi idõben kevesebbet fogyaszt. Míg régen akár 15 kiflit is megevett reggelire, mára csökkentette az adagját. Az új év Krisztián számára új életformát hozott: rendszeresen mozog, kocog, focizik, és konditerembe jár. – Két hónap alatt 19 kilót fogytam, és ez még nem a vége, összesen 33-tól szeretnék megszabadulni – mondta elszántan az énekes, aki az utóbbi idõben nagyon elfoglalt: televíziós mûsorokba hívják, és új lemezén dolgozik.