2024.04.20. - Tivadar

Szerednyey Béla kedveli a mûmelleket

Szerednyey Béla kedveli a mûmelleket
A színész az internetes sztártévének beszélt a plasztikai mûtétek csodáiról. Szerednyey Béla magát ugyan nem mûttetné meg, mert ha betévedne egy sebészhez, akkor napokig csak azt ecsetelné, hogy mit változtatna küllemén, de az nem zavarná, ha párja egy-egy apróbb módosítást eszközölne magán. Béla egyébként fogott már mûmellet, és nagyon tetszett neki amit érzett! Manapság nagyon nagy divat a plasztika, és a hazai hírességek sem hagyják szó nélkül a dolgot! "Akinek pánk fia van vörös hajjal, annak legyen szilikon szája!" - kezdi a riportját Szerednyey Béla, akinek az ég világon semmi baja sincs a szilikonnal.
"A mûmell szép. Nézni szép, tulajdonképp azt tudom mondani, hogy fogni sem rossz, úgyhogy nincs vele nagy bajom!" - osztotta meg Velünk a színész, aki már fogott mûmellet.

"Ha valakinek csak annyi baja van magával, hogy csak egy mell vagy egy orr, vagy egy fül , vagy egy ráncfelvarrás, akkor azt mondom, hogy természetes. Nekem viszont annyi bajom van magammal, hogy ha elmennék egy plasztikai sebészhez, gyakorlatilag reggel nyolctól délután négyig csak sorolnám, hogy miket kéne megmûteni, de így bele sem kezdek!" - mondta el Szerednyey Béla, aki szívesen nézne ki harminc évvel fiatalabbnak.