2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Vastag, fekete, göndör szõr a Golden Globe-díjas színésznõ lábán!

Vastag, fekete, göndör szõr a Golden Globe-díjas színésznõ lábán!
„Most megmutatom Amerikának, hogy néz ki egy igazi láb. A társadalom arra kényszerít bennünket, hogy gyantázzuk, borotváljuk, szedessük meg minden, de ez nem helyes. A természetesség mindennél fontosabb, muszáj felvállalni magunkat, ahogy vagyunk. Azonkívül szentül hiszem, hogy a fekete szõr a nõi lábon a fekete nõk sajátossága.”

Mo’Nique, a Precious sztárja csodálatos aranyszínû estélyiben jelent a díjátadón, egy dologra azonban nem szánt idõt: leborotválni szénfekete szõrrel borított, szuperszexi magassarkúba bújtatott lábait.
Nos, a színésznõnek talán igaza van abban, hogy ez is egy módja a természetességnek - még ha nem is feltétlenül esztétikus - abban viszont súlyosan téved, hogy az afro-amerikai hölgyek sajátosságáról lenne szó. A természetben elõforduló nõi lábak mindegyike szõrös ugyanis, csak az aranyszõke hajú fiatal lányok lábán figyelnek apró pihék, egyébként minden nõnek a hajszínétõl egy-két árnyalattal sötétebb szõrtenger húzódna a bábóján, ha nem szedné le idõnként…

Mo’Nique mindenesetre igazi harcosa a szõrös nõi lábaknak, idõrõl idõre dús dzsungellel testén jelenik meg a díjátadókon és forgatásokon.