2024.04.24. - György

Friderikusz levetíti Pálffy alkoholos videóját?

Friderikusz levetíti Pálffy alkoholos videóját?
Megkezdõdött Pálffy István és Friderikusz Sándor pere. A híradós szerint Friderikusz azon állítása, miszerint többször is ittasan vezette volna a Jó estét, Magyarország!-ot, nem igaz. Pálffy szerint többször volt közös vacsora a Tv2 akkori vezetõivel, de alkoholt nem fogyasztott - az alperes pedig komplett, összevágott gyûjteményt tervez levetíteni a második tárgyalási napon. A Fõvárosi Bíróságon a Pálffy István által kezdeményezett polgári per elsõ meghallgatását. Ezt a híradós jó hírnevének megsértése miatt indította, négymilliós vagyoni és nem vagyoni kártérítést igényel, ugyanis Friderikusz a 2008-ban megjelent könyvében azt állította róla, hogy többször is ittasan vezette a Jó estét, Magyarország!-ot.
A tárgyalás végén Friderikusz elmondta, hogy kész egy olyan összevágott videót bemutatni, amelyen Pálffy véleménye szerint ittasan látható. Az biztos, hogy az ügynek lesz még folytatása. A bírósági tárgyalások közepette nagy a találgatás arról, hogy Friderikusz milyen módon tér vissza. Többek az MTV-n látnák szívesen a mûsorvezetõ, producert akinek a tv2-s Megasztár is jól állt (és hozott plusz nézettséget a mûsornak), így akár õsszel az RTL-es X-Factorral szemben harcba szállhat a Megasztár 5 zsüritagjaként.

Az biztos, hogy a Friderikusz Sándor körüli felhajtás, sztár "marketing" jót tenne a tehetségkutató mûsornak, még akkor is ha rendszeresen leszólta a nézõket, amikor szarkasztikus véleményével nem értettek egyet! Ha az RTL elfelejtené a régi Fridivel kapcsolatos emlékeit, akkor vele padlóra küldhetné a tv2-t azokon az estéken amikor az X-Factor kerül majd képernyõre!