2024.04.20. - Tivadar

Kis Hegedüs Réka nem egy WC falára való!

Kis Hegedüs Réka nem egy WC falára való!
A Playmate lány ígéretet tett arra, hogy nem vetkõzik többé, de most mégis egy naptárral rukkolt elõ! Idén minimum tizenkét pózban domboríthat majd Kis Hegedüs Réka azoknak a falán, akik megveszik a kiadványt, ám neki az sem mindegy, hogy hová kerül majd. Réka nem szeretne mellékhelységek vagy mûhelyek falán villantani, sokkal inkább igényes bárok és a tehetõs emberek falaira izgul.

Kis Hegedüs Réka beadta a derekát: beállt a sorba, és Õ is naptárt készített.
A képeket Kasza Tibi készítette, és sokkal inkább egy divatnaptárhoz hasonlít, mint egy erotikus képsorozathoz, így meg is kell adni a fogyasztás módját! "Van benne egy rejtett erotika, de nagyon elegánsak a képek. Nem egy olyan naptár készült, amit szerelõmûhelyekben vagy mellékhelységek falán képzelek el, hanem akár egy elegáns szépségszalonban vagy kávézóban tudnám elképzelni" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a playmate.

"Az egész nem egy naptárfotózásnak indult, de annyira szépek lettek a képek, hogy úgy gondoltuk, hogy mi lenne, ha ez megjelenne egy naptárban. Már tárgyaltam is egy céggel, akik megvásároltak belõle egy jelentõs mennyiséggel" - meséli Kis Hegedüs Réka, akinek a párja is meg van elégedve a képekkel.