2024.04.19. - Emma

Madonna gyermeket szeretne

Madonna gyermeket szeretne
Gyermeket szeretne ifjú brazil szeretõjétõl Madonna. Az 51 éves szupersztár - a The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap keddi értesülése szerint - már konzultált is orvosaival a fogantatás kilátásairól. Az énekesnõ, akinek már van négy gyermeke, alig több mint egy éve vált el brit filmrendezõ férjétõl, a nála tíz évvel fiatalabb Guy Ritchie-tõl, nyolc év házasság után. Jelenlegi kedvese, a 22 éves Jesús Luz - aki kora alapján akár maga is Madonna fia lehetne - a brit lap forrásai szerint közölte világhíres barátnõjével, hogy élete legnagyobb kalandjának tekintené az apaságot.
Úgy tûnik, az ötletért Madonna is rajong. A The Sunnak a világsztár egyik közeli ismerõse elmondta: az énekesnõ máris "végtelen szeretet érez szívében" egy újabb gyermek iránt. Madonna tudja, hogy 51 éves korban "már nehezebb a természetes fogantatás", de "olyan jó formában van, mint egy olimpikon", máris szaktanácsadáson vesz részt és "készen áll a kihívásra" - lelkendezett a brit lapnak névtelenül nyilatkozó jóbarát.

Az esetleges házasságról a brit lap írásában most nem esik szó. Madonna egy ízben - nem sokkal azután, hogy elvált Guy Ritchie-tõl - kijelentette, hogy inkább a vonat alá veti magát, de még egyszer férjhez nem megy. Jesús azonban korábbi brit lapértesülések szerint "könyörög" neki, hogy gondolja át ezt az álláspontját. A The Sun nemrég azt írta: az ifjú brazil szeretõ a házasság kedvéért keresztény hitét is hajlandó volt feladni, és áttért a misztikus zsidó tanokon alapuló kabbalisztikára, amelynek Madonna régóta megszállottja.