2024.03.29. - Auguszta

Kiszel Tünde közönségdíjas!

Kiszel Tünde közönségdíjas!
A minden évben újabb erotikus naptárt megjelentetõ híresség egy internetes tévé jóvoltából a 2009. év Közönségdíját kapta meg.

Kiszel Tünde nagyon örült az elismerésnek, fõleg azért, mert szerinte nem a kritikusok véleményei, hanem inkább a nézõk, olvasók szavazatai a mérvadóak. Kiszel egyébként Benkõ Dániellel is fura kalandba keveredett a rendezvény felé vezetõ úton: a lantos emlékeztette õt a régmúltban lévõ dús p*naszõrére.
"Nagyon szépen köszönöm, nagy megtiszteltetés! Úgy érzem, hogy ez nagyon nagy elismerés, hiszen a szakmai elismerés is fontos és jó dolog, de a közönségdíj a legjobb. A kritikusok esetleg rossz kritikát írhatnak, de akit a közönség szeret, az valóban egy jó elismerés" - meséli
Kiszel Tünde, aki limuzinnal érkezett az internetes tévé díjátadójára.

Kiszel imád limuzinnal utazni, ám a rendezvény felé vezetõ úton érdekes dolog történt vele a hosszú, fekete autóban: Benkõ Dániel a nõ intim szõrzetére emlékezett vissza vicces módon. "Szép, fekete lány voltál dús p*naszõrrel!" - rikkantott rá Dániel a szõke sztárra limuzinban. "Dániel olyan, amilyen. El kell fogadni, hogy kicsit bolondos, kicsit vicces. Én ismerem ezer éve, szerintem Õ egy egyéniség, és fel is vállalja, hogy Õ a legprovokatívabb, mint ahogy meg is kapta ezt a díjat" - kommentálta a történteket Kiszel Tünde, aki szerint Dániel nagyon jól gitározik.