2024.03.29. - Auguszta

Szuper szexi! Pirner Alma rúdtánc órája!

Szuper szexi! Pirner Alma rúdtánc órája!
A Playmate rúdtánc iskolájának egy próbájába nyerhetett betekintést az internetes sztártévé stábja. Pirner Alma szerint a magyar nõk életében akkora a nyomás, hogy már teljesen elférfiasodtak, ezért tennie kellett valamit! A szõke sztárnál a nõk igazán nõk lehetnek, de nem csak az önbizalmukat növelhetik, hanem sokkal csábítóbbá, formásabbá varázsolhatják a testüket.

"A magyar nõk életében mostanában annyira nagy a nyomás, legyen szó akár munkáról vagy családról, hogy nagyon elférfiasodtak, fõleg az üzletasszonyok, akiknek mindig helyt kell állniuk mindenhol,!"
"Nagyon kevés idejük van arra, hogy magukkal foglalkozzanak és igazán nõk legyenek" - meséli a Playmate, aki a növendékeibõl most saját formációt is alakított.

"Ez végre egy olyan mozgásforma, amivel nem csak a nõiességüket építhetik, hanem a testüket is szépíthetik. Alakot formálhatnak, de emellett mellékes módon ez a belsõjükre is hat, hiszen sokkal szexisebbnek érzik magukat tõle. Az ide járók külsõ kisugárzására, ezáltal a párkapcsolatukra és az üzleti életre is kihat a mozgás, hiszen sokkal jobban érzik magukat a bõrükben" - mondta el Pirner Alma.