2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Ördög Nóra botoxot és plasztikázást tervez

Ördög Nóra botoxot és plasztikázást tervez
Meglepõ kijelentést tett Ördög Nóra (28) az Esti Showder felvételén: a mûvi beavatkozást is vállalná, olyannyira tart a ráncoktól és az öregedéstõl. Ördög Nóra egyelõre egyébként a természetesség híve, ami látszik is az arcán, többek között csókos szája sem a szilikonnak vagy a hyaluronsavas turbózásnak köszönhetõ, hanem Nóri szüleinek. Ám a szépséges mûsorvezetõ, akirõl talán eddig senki sem gondolta volna, hogy esztétikai beavatkozáson jár az esze, azok közé a tiszteletre méltó hírességek közé tartozik, akik mindezt nem is rejtik véka alá.
Sõt Nóri esetében valószínûsíthetõ, hogy ha egyszer kés alá fekszik vagy bármilyen esztétikai beavatkozás végeztet önmagán, akkor se állítja majd azt, hogy múlhatatlan szépsége a „sok alvásnak és az egészséges életmódnak" köszönhetõ.

– Addig, amíg léteznek a különbözõ orvosi varázsszerek, például a botox és a plasztikai sebészet, nem félek az öregedéstõl. Nem akarok csúnya, ráncos idõs nõ lenni – érvelt Fábrynak Nóra, aki a hét elején a maszkmestereknek köszönhetõen szembesült azzal, hogyan nézne ki ráncosan.