2024.04.25. - Márk

Jolie és Pitt már a vagyont is elosztotta

Jolie és Pitt már a vagyont is elosztotta
A legnagyobb bulvárlapok kész tényként közlik, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt között mindennek vége. A pár állítólag már decemberben megbízott egy céget a vagyonmegosztás és a gyermek-elhelyezési papírok intézésével, és a héten alá is írják ezeket.

Úgy látszik, most már valóban itt a vég. Az elmúlt idõben többször is felröppent a hír, miszerint Angelina Jolie és Brad Pitt szakított egymással, de aztán minden ment tovább a maga útján.
A mostani fejlemények azonban azt jelzik, hogy valóban szakít egymással az egyik leghíresebb hollywoodi álompár, hiszen az ügyvédek jelenleg is a vagyonmegosztási papírokon dolgoznak. A két sztár állítólag már decemberben meglátogatta az egyik Los Angeles-i jogi céget, és elindították a különválási procedúrát. Brad és Angelina nem házasodtak össze, a javak megosztása azonban így is komoly feladat lesz.

A 322 millió dolláros, vagyis több mint 62 milliárdos vagyonba több ingatlan tartozik, kastélyuk van például Franciaországban, Kaliforniában és New Orleansban. A közelállók szerint a hat gyerek felügyeleti joga közös lesz, de mindannyian Angelinánál maradnak. A párnak három adoptált gyermeke van, Zahara (5 éves), Maddox (8) és Pax (6), valamint három közös baba, a három szetendõs Shiloh, és a 17 hónapos ikrek, Vivienne és Knox. A hírek szerin még a héten aláírják a vagyonmegosztásról szóló papírokat, aztán hivatalosan is bejelentik a szakítást.