2024.04.24. - György

Zabálja a csajokat Szipál Márton!

Zabálja a csajokat Szipál Márton!
A fotómûvész eddig ötször nõsült, de minden feleségével kiváló kapcsolatot ápol, ahogy a nõk is egymással. Szipál Márton eddig mindig nála fiatalabb hölgyet választott, és ezen ezután sem hajlandó változtatni! Az internetes sztártévé riportere megtudta, hogy a neves fotós egyik feleségének sem fizet gyerektartást, pedig lett volna mibõl. Szipál rengeteg pénzt keresett a külföldi utazásai és hazai munkái során, ezeket mind szinte egybõl elköltötte, de mégis mindig újra és újra töltõdik a pénztárcája.
Szipál Márton nem rég tért haza a tengeren túlról, még az is lehet, hogy már vissza sem megy oda. "Végleg itt maradok. Lehet, hogy jobban érzem itt magam, mert itt nincsenek feleségeim és nincsenek kocsijaim. Akinek pedig nincs felesége és nincs kocsija, annak mi baja lehet?!" - meséli a híres fotómûvész, aki köztudottan falja a nõket.

"A feleségeim mind barátok voltak egymással. Nem fizettem senkinek sem tartásdíjat, Õk az én családom! A feleségeim és a barátnõim mind jóban lettek, összejöttek és imádták egymást" - mondta el Szipál, aki sajnos a pénzzel már kevésbé bánik okosan, mint a fehérnéppel.

A fotós rengeteg pénzt keresett az évek alatt, de mégis csak néhány dollárral jött vissza Magyarországra. "Rögtön elkölti az ember, amit megkeres! Volt még egy kis maradék pénzem, azt otthagytam a fiamnak, én pedig kétszáz dollárral tértem haza. Mondom majd jön a nyugdíjam, meg majd lesz valami, és történt is minden. Én soha nem szenvedtem hiányt pénzben, bár ezt lehet hogy inkább a szerencsének, mint a tehetségnek köszönhetem" - osztotta meg velünk Szipál Márton, aki imádja Párizst!