2024.04.25. - Márk

Labancz Lillával nem foglalkoznak a barátai!

Labancz Lillával nem foglalkoznak a barátai!
A szõkébõl barnává vált színésznõtõl, Labancz Lillától elfordultak a barátai jogosítványa megszerzése után. Az Álom.net sztárja elmesélte, hogy napközben mikor hívta ismerõseit, nem vették fel neki a telefont. Mindemelett megtudtuk tõle, hogyan van egy autóhoz hat darab GPS készüléke.

Labancz Lilla minden barátját az õrületbe kergette azzal, hogy mazsola révén telefonos segítséget kérjen utazásai során. Ráadásul a budai lány, nem igazán ismeri Pestet.
"Midig egy éppen aktuális barátomat hívtam, hogy most itt és itt vagyok, el szeretnék jutni ide. Szerinted most dugó van? Hol kerüljek? A végén már mindenkinek a ... tele volt velem. Ezért nem vették fel napközben, mert tudták, hogy valami útvonal információt kérek." - nyilatkozta szendén mosolyogva Lilla.

Karácsony közeledtével gondolkodott, hogy szólni kéne mindenkinek, hogy senkitõl nem kér GPS-t. De barátai végül meglepték. Összesen hat darabot. Kérdésünkre, hogy most mit fog kezdeni a felesleges készülékekkel, elmondta, hogy megtartja õket, hisz ajándékok.

A jogosítvány megszerzésére szívdobogással emlékszik vissza a domborodó celeb, pedig csak a kresszbõl nem ment át elsõre. "A rutin volt az, amikor kiakasztottam a vizsgabiztost. Épp nagyon rossz napom volt és nem tudtam elviselni, hogy egy morgó öregembert kaptam éppen. A kerékcserérõl volt szó és közöltem, hogy ezt végülis nõknek meg miért? Úgy is van egy pasi, aki kicseréli!" - idézte fel a emlékét a csábos színésznõ.