2024.04.24. - György

A Didi Király nem szexel csak úgy!

A Didi Király nem szexel csak úgy!
A nigériai származású énekes nagy nõfaló hírében áll, de az internetes sztártévé riportere most lerántja róla a leplet, és megmutatja, hogy milyen is valójában. Fekete Pákó odahaza és itthon is megpróbált a nigériai szokásoknak megfelelõen ismerkedni a nõkkel: hosszú ideig udvarolt és kedveskedett, de ezek után még egy csók is nagy kegynek számított. Persze Magyarországon már szabadabb volt az élet, de állítása szerint itt sem szexelt csak úgy, ide-oda. Fekete Pákó már nagyon régen abbahagyta a csajozást, hiszen boldog családja van, de most újra felelevenítette a régi sztorikat, már ha voltak?!
"Amikor gimiben voltam, még annak idején kezdtem el a csajozást, Nigériában. Nálunk Afrikában teljesen más mint itt, hiszen ott komolyan udvarolni is kell. Ez ott nagyon komoly dolognak számít, és senki sem adhatja oda a szüzességét egy csávónak, csak könnyen. Hosszú udvarlási rendszert alakítottunk ki, mire oda eljut az ember, hogy ágyba visszük a csajt" - meséli a nigériai énekes, aki szerint a csók is nagyon nagy kegynek számított a szülõföldjén.

"Én nem nagyon szoktam csak úgy szexelni, ide-oda! Egy udvarias, kulturált ember vagyok, aki jobban szereti a romantikát. A mostani páromnak is udvaroltam, fõztem neki és sokáig ismerkedtünk" - osztotta meg Velünk Fekete Pákó, aki szerint a fekete és a fehér lányok is ugyanolyan jók az ágyban. Az énekes azt is elárulta, hogy 15 évesen vesztette el a szüzességét.