2024.04.18. - Andrea, Ilma

Bekönyörögték a Megasztárba!

Bekönyörögték a Megasztárba!
A Megasztár negyedik szériájában ismerhette meg ország-világ, a már akkor profi énekesnõnek számító Farkas Zsófit, akit a szerkesztõk könyörögtek be a produkcióba nagyobb szenzáció érdekében. Végül mégis kiejtették, sõt a legjobb 15-be sem került be. Elárulta nem õ volt az egyetlen, aki így került be a mûsorba.

Kutyasétáltatás közben avatott be minket Farkas Zsófi olyan soha nem hallott információkba, amely az õ és több társa, Megasztárba való bekerülése körül zajlottak.
"A negyedik részben való igaz, hogy engem felhívtak és három napon keresztül könyörögtek. Amúgy nem én voltam az egyetlen ember, aki ilyen módon került be. De én mások nevében nem nyilatkozhatok." - mondta el az énekesnõ.

"Nyilván itt arról volt szó, hogy az elsõ néhány adás, illetve az elsõ reklám értékû hírek szóljanak valamirõl. Én azt mondtam, hogy nem tudom, hogy erre nekem szükségem van-e, de belementem és az lett a vége, hogy a legjobb tizenötbe sem juttattak be. Némi rosszindulatot és elõre kavart érzek ebben, hogy érdekes módon akárhányan bent voltunk ilyen módon, egyikünk sem lett döntõs." - fakadt ki az ex-Megasztáros, aki még azt is hozzátette viccesen, hogy tudja, hogy idén jön az új Megasztár és az X-Factor, de egyikben sem szeretne indulni.