2024.03.29. - Auguszta

Megbukott a Dobó Kata új filmje

Megbukott a Dobó Kata új filmje
A Szabadság, szerelem és a Csak szex és más semmi után nem lett közönségsiker Dobó Kata új filmje, a Halálkeringõ.

Az Avatar tovább hasít, és a frissen bemutatott filmek közül Sarah Jessica Parker és Hugh Grant vígjátékát nézték legtöbben. Vérszegényen indított a magyar mozikban a Dobó Kata-Kern András páros, a Halálkeringõ címû thrillert mindössze 1482 nézõ látta a premier hétvégéjén Budapesten, derül ki az Odeon statisztikájából.
A toplista élén változatlanul az Avatar áll, amire 34 ezren fizettek be a fõvárosban, és ezzel az összesítésben már 330 ezer nézõ felett áll. A második helyezett is változatlan múlt héthez képest, Guy Ritchie Sherlcok-filmjét most 23 ezren nézték.

A frissen bemutatott filmek közül a Hova lettek Morganék? romantikus vígjáték lett a legnépszerûbb Sarah Jessica Parkerrel és Hugh Granttel. A film tizenötezer nézõvel a harmadik helyen végzett. Az ötödik hely jutott Terry Gilliam új filmjének, amiben Heath Ledger utolsó alakítása látható. Doctor Parnassus és a képzelet birodalmára 8594 jegyet adtak el.

Mundruczó Kornél legújabb filmje is gyengén nyitott, csak 241-en látták a fõvárosban az Odeon listája szerint. A Nibelung-lakóparkot összesen két mozi vetítette, ebbõl a Kinóban kétszázan ültek be rá. Szépen teljesít viszont az elsõfilmes Orosz Dénes romantikus vígjátéka, a Csányi Sándorral forgatott Poligamy már hatvanezer nézõ felett jár Budapesten a december 10-i premier óta.