2024.03.29. - Auguszta

Élõ múmia lett Gábor Zsazsából

Élõ múmia lett Gábor Zsazsából
Gábor Zsazsa két év után újra megjelent a nyilvánosság elõtt, de talán jobban tette volna, ha nem adja fel önkéntes számûzetését.

Az egykor férfialó filmdíva ugyanis ijesztõen fest 93 évesen. Egy meleg, piros sál, egy baseball-sapka, hatalmas napszemüveg és egy kerekesszékben gubbasztó, töpörödött vénasszony: a Beverly Hills-i járókelõk mindössze ennyit láthattak, így aligha sejtették, hogy hollywoodi egykor tündöklõ csillaga, az éjszakai élet királynõje jelent meg elõttük.
Gábor Zsazsa sokáig örökifjúnak tûnõ külseje mostanra megadta magát a romboló idõnek. A magyar származású filmdíva 2005-ös agyvérzése óta csak ritkán jelenik meg társaságban, most kilencedik férje, Friedrich von Anhalt kíséretében tette.

Bár a Gábor Sáriként anyakönyvezett színésznõ, még most is igyekezett dívaként viselkedni, de így sem nyújtott méltóságteljes látványt. Zsazsa azért vállalta a nyilvánosságot, mert jelenlétével akarja támogatni férjét, aki Arnold Schwarzeneggert szeretné követni Kalifornia állam kormányzói székében.